Stichting SinterBest

cropped-logo-Sinter-Best-1.jpg

Welkom op de site van SinterBest!

Stichting SinterBest is opgericht door Peter sr. Millenaar en Vincent Knuever om onze dromen op cultuur te kunnen verwezenlijken.

In december 2015 zijn we begonnen met onze plannen om een sinterklaasshow te organiseren in ’t Tejaterke. Na de eerste opzet kwam daar het groteske plan van Ben Pronk bij. Hij had namelijk een script geschreven voor een televisieserie. Om dit allemaal te kunnen waarmaken hebben we besloten om Stichting SinterBest op te richten. Van hieruit kunnen wij doormiddel van subsidie en sponsors onze plannen realiseren.

En het resultaat is binnenkort te bewonderen op zowel tv, YouTube als in ’t Tejaterke.

Vanaf 7 november kunt u onze allereerste televisieserie zien. Gespeeld en gemaakt door vele vrijwilligers in en rondom Best. Voor meer informatie kijk op www.bestesinterklaasverhaal.nl .

Daarnaast zijn we druk in de weer met onze voorstelling Sinterklaas en de verloren sjaal. Deze wordt op 27 november en 30 november gespeeld in ’t Tejaterke.

We kunnen zelfs al vertellen dat 30 november uitverkocht is. Daarom is er besloten omĀ op 27 november 2 voorstellingen te spelen. om 14.00u en om 17.00u.

Het beloofd een mooie voorstelling te worden. Kaartjes kunt u zeer binnenkort hier bestellen.

We hopen dat deze ontwikkelingen een lange traditie mag worden!

wie weet tot snel bij een van onze activiteiten!

Stichting SinterBest

sinterklaas-en-de-verloren-sjaal

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *